Trupa IMAGO, spectacol

„Requiem pentru suflete dragi” – un spectacol de dans și teatru ce te va pune pe gânduri! Duminică, 15 mai 2016, ora 19: 00, pe scena Teatrului pentru copii și tineret „Căluțul de mare” (Elpis)

Trupa de teatru-dans IMAGO din Constanța vă invită duminică, 15 mai 2016, ora 19.00 la spectacolul de dans și teatru „Requiem pentru suflete dragi”. Un spectacol realizat de Geta Răvdan Huncanu, din distribuția căruia vor face parte: Viviana Drăgan, Maria Drăghici, Ioana Gorgovan, Alina Uță, Andrada Zaman, Răvdan Huncanu, Cosmin Adrian, Mihai Adrian, Adrian Iosifides, Marius Marin și actorii: Arina Cojocaru, Sorin Frățilă și Latip Abdul-Cair. Reprezentația va fi susținută pe scena Teatrului pentru copii și tineret „Căluțul de mare” (Elpis), din strada Dr. Aristide Karatzali nr.16, Constanța.

Într-o societate în care spiritualul este înlocuit de trăiri facile, spectacolul „Requiem pentru suflete dragi” este conceput pe o idee profund spirituală, cu dans și actorie îmbrăcate în emoție pură. Pornind de la concepția conform căreia lumea se învârte în cerc (precum o roată), preschimbându-se în permanență pentru a reveni de unde a pornit, viața este privită ca un labirint pe care-l traversăm orbiți de propriile patimi și dorințe, uitând de sensul real al ființei umane. De aici și până la rugăciunile menite a călăuzi spiritele celor adormiți, nu mai rămâne decât un prag invizibil, constituit printr-o poartă care permite trecerea între cele două tărâmuri. Coloana sonoră este susținută de compozițiile lui Gabriel Faurè și Arvo Pärt.

(Requiem-ul reprezintă o slujbă religioasă pentru pomenirea morților.)

Spectacolul este dedicat memoriei profesorului Ghe.Olinici care mi-a insuflat adevărul despre ceea ce înseamnă a fi om … pedagog… și profesionist

 

sursa articol: http://revistacuvinte.ro/requiem-pentru-suflete-dragi-un-spectacol-de-dans-si-teatru-ce-te-va-pune-pe-ganduri-duminica-15-mai-2016-ora-19-00-pe-scena-teatrului-pentru-copii-si-tineret-calutul/

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

cand am ceva de spus…

%d blogeri au apreciat asta: