noi si copii

COPIII INDIGO – 90% DINTRE COPIII ÎNTREGULUI GLOB

O privire luminoasă, pătrunzătoare și atât de necopilărească încât îți dă o stare de disconfort. Iubire exagerată și deschidere pentru temele filozofice despre iubire, Dumnezeu, viață și moarte. Capacitate evidențiată de memorare și percepe a lucrurilor din jur, dar și încăpăținare și negarea regulilor impuse. 

copiii indigo

Așa sunt caracterizați copiii indigo, noua generație care se spune ca VA SALVA  LUMEA.Fiecare părinte cred că a recunoscut cel puțin o trăsătură prezentă și la copilul său, poate chiar pe toate.

Cine sunt acești copii? Care este scopul lor?

Se spune că au început să apară în anii „70, prin anii ”80 constituiau circa 15 % din numărul copiilor, ca în prezent să fie cam 90% din ei. Se spune că acești copii dispun de o aură de culoare albastru-închis. S-au scris cărți, s-au spus păreri pro și contra, au venit cu dovezi de convingere, sau de combatere. Ca până la urmă să rămână la discreția fiecăruia ce să creadă. Un lucru pot să îl spun cu certitudine, cam toți oamenii mai în vârstă cu care am vorbit, obișnuiesc să spună: ,,copiii acum sunt altfel, noi nu eram așa…,, Eu zic că au dreptate. Și nu contează cum îi numim, INDIGO sau în alt mod, cert e că viitorul Pământului, și la propriu și la figurat, și în toate sensurile, este în mâinile lor. Ei pot curăța lumea de lighioane, ei vor putea opri războaiele, să ajute bolnavii.

Sunt altfel pentru noi, așa cum și noi am fost altfel pentru părinții noștri, care la rândul  lor au fost altfel pentru ai lor. Iar rolul nostru este acela ca, pe lângă culoarea aurei și măsurarea câmpului electromagnetic, să îi ajutăm în primul rând să crească, fără a le fractura calitățile. Să fim, de rând cu ei, deștepți, atenți și puternici. Iar părintele să rămână părinte, indiferent de cât de obișnuit sau neobișnuit i se pare propriul copil.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s