Uncategorized

cu gust de miel

Pornind de la sintagma PRIMIM CEEA CE OFERIM, gândesc că e valabilă și vice versa OFERIM CEEA CE PRIMIM.

Omul, ca și ființă umană, se poate manifesta fizic datorită corpului pe care îl poartă după el. Ca să îl aibă aliat, ar trebui să îi fie cel puțin prieten. Și ca să primească răspuns la comenzi, ar trebui să îi ofere ceva în schimb. Ce vrea corpul de la noi, pe lângă patimi și slăbiciuni, de ce are nevoie ca să existe? Corect, are nevoie în primul rând de hrană.

Tu, ești prietenul corpului tău? Cu ce îl hrănești? Te-ai gândit ce bagi în el?gustul

Paștele din acest an m-a făcut, nu știu de ce, mai atentă la etichete. Am făcut cunoștință cu drobul cu gust de miel, căci numai miel nu avea în componență. Oamenii au fost cinstiți, nu era din miel, era cu gust de miel. Și multe alte porcării pe care le mâncăm și ne place. De ce ne place? Că am scăpat ieftin sau că era gustul asemănător cu cel autentic? Nu mai contează. EXACT, ce contează? Are cineva ceva cu ce mănânci tu? E treaba ta, zici, nu? Păi uite că nu-i doar treaba ta,e și a mea. Căci din cauza ta și a celor ca tine, care cumpără plastic în loc de cașcaval, e plină piața cu cașcaval din plastic. Se vinde ceea ce se cumpără, ce se cere. Concurența pe cantitate o bate pe cea pe calitate. Preferăm multul în locul bunului.

Dacă oferi corpului tău ,,combustibil,, sintetic, să nu ai pretenții la nimic. Vei gândi sintetic, vei vorbi sintetic, vei iubi sintetic. Aleluia!fantomele mancarii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s