frumusete · puterea subconstientului tau · sanatatea · tinerete vesnica

reflecții

reflec'ii3M-am prins la ideea că nu îmi ajunge timp ca să trăiesc. M-am uitat în jur și am văzut doar mașinării trecute pe auto-pilot. Ne trezim dimineață ca să muncim. Muncim ca să avem ce mânca. Mâncăm ca să putem munci… Colindăm țări, trecem hotare, renunțăm la noi înșine pentru a putea munci. Și, din nou, muncim ca să mâncăm.

reflec'ii2

De ce viața a încetat să fie un dar? De ce a ajuns doar muncă și mâncare? Când ai zâmbit ultima dată? Când ultima dată ți-ai scos familia la plimbare? Nu, nu ai nevoie de bani, vorbesc doar despre o plimbare, în care vei observa că draga ta soție are o tunsoare noua, care o prinde atât de bine. E atât de frumoasă când zâmbește…a slăbit…îți e atât de dragă! Vei vedea cât de mult a crescut fiica ta, vei fi mândru că îi ești tată…îți seamănă. De ce nu avem timp să trăim, să mușcăm din turta dulce pe care ne-o trimite viața? Viața e mai mult decât perfectă, iar noi nu suntem o întâmplare precum spun unii. Suntem aici pentru că aici trebuie să fim, poate să ne regăsim, poate să ne corectăm, poate să creștem. Poate e ultima noastră întâlnire cu timpul. Contează să mergem înainte, chiar dacă nu înțelegem unde și de ce, mergem ca să nu ne înghită prostia. Mergem, ca să nu avem timp să judecăm și să căutăm cine e de vină. Să mergem și să ne orientăm în mers!reflec'ii1

Când vom ajunge să ne vedem propriul corp ca pe o haină, pe care am ales-o, am îmbrăcat-o, și pe care o purtăm cu dragoste și plăcere, viața va avea alta însemnătate.

Reclame

4 gânduri despre „reflecții

  1. Toate sistemele educaționale, politice, economice, sociale și religioase merg într-o direcție greșită. De aici apar confuzile generate de o asemenea lume.Nu voi insista… este de ajuns să afirm că ego-ul este incompatibil cu iubirea, iar lumea noastră este fundamental o lume egotică.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s